Čestitke za rodjendan kumi i kumu | Cestitke i Poruke sa Slikama (2023)

Sažetak

Kumstvo predstavlja jedan veoma specifičan odnos izmedju ljudi, odnosu u kome vladaju iskrena i prijateljska osećanja. Kumstvo je svetinja koja se mora paziti i čuvati, kumstvo je veoma važno za svakog čoveka. Kumstvo uvek mora biti zasnovano na pravom prijateljstvu i u kumstvu mora biti prisutna ljubav, jer bez nje sve je nemoguće. Trudite se da prema vašoj kumi uvek budete učtivi, ljubazni i korektni i neka ona dobro zna koliko je volite i cenite. Kada dodje njen rodjendan, budite maštoviti i napišite joj najlepšu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašoj dragoj kumi napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Rodjendanske čestitkeza kumu

1) Dragamoja kumo, ti si moja najbolja prijateljica, ti si osoba koja mi je uvekpomogla i koja me nikada nije ostavila na cedilu. Tvoje beskrajno veliko srceuvek je širom otvoreno za mene i time dokazuješ koliko si zaista dobra iosećajna osoba. Hvala ti na svemu što si uradila za mene i želim da znaš da sesvim svojim silama trudim da ti nadoknadim za sve. Takodje, želim da znaš da tetvoj kum veoma voli i da ti želi sve najbolje. Srećan ti rodjendan kumo!

2) Kada samupoznao tebe znao sam da sam upoznao najbolju i najplemenitiju osobu kojapostoji na ovome svetu. Znao sam da ćeš ti biti moja dobra drugarica da će taj naš odnos prerasti u nešto veće igrandioznije. Presrećan sam što si ti sada moja kuma i što zajedno delimo ovajživot. Neka ti ovaj dan donese puno sreće i lepih emocija i neka tvoje srcebude veselo. Želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

(Video) ღ• Sretan Rođendan •ღ

3) Mila moja kumo, ti si meni i mojoj duši veoma draga, ti si osoba koja će uvek biti u mom srcu, ti si pravo blago za mene i moju porodicu. Bez tebe ništa ne bi bilo isto, ti si čarobna vila koja ulepšava svaki naš dan, ti si čarobnjak koji ispunjava sve naše želje i ostvaruje svaki naš san. Iskreno želim da ti ovog predivnog dana poklonim sve stvari koje tvoje srce želi, neka te ovaj dan svojom lepotom raduje i veseli. Srećan ti rodjendan kumo!

Čestitke za rodjendan kumi i kumu | Cestitke i Poruke sa Slikama (1)

4) Dan kadasam te upoznao vrlo dobro pamtim i tog dana ću sećati sve dok sam živ i dokpostojim. U početku ti si bila moja dobra drugarica i naše druženje je biloprijatno i ugodno u svakom pogledu. Kasnije shvatio sam da si ti meni više oddrugarice, shvatio sam da si ti meni najbolja prijateljica i da želim da budešmoja kuma. Ta moja želja ubrzo se ostvarila i zbog toga sam presrećan iprezadvoljan. Želim da ovaj tvoj rodjendan bude dan dan koji će se dugo pamtitii prepričavati i želim da se ostvare sve tvoje rodjendanske želje. Neka ti jesrećan rodjendan kumo!

5) Kumomoja, nikada neću zaboraviti trenutke kada si žrtvovala sebe kako bi pomogla,to može da uradi samo emotivna osoba koja ima srce i dušu. Kao tvoj kum,obećavam ti da ću uvek biti uz tebe, u dobru i u zlu, naše kumstvo je srž našihživota. Želim ti da uvek budeš nasmejana, vedra i pozitivna, neka sve u tvomživotu bude lepo i simpatično. Neka ti ovaj dan ostvari svaki san, od srca tikumo želim srećan rodjendan!

6) Čovek jebogat onoliko koliko kraj sebe ima prijatelja i osoba od poverenja, tačinjenica može se shvatiti kao suština života i veoma je važna za svakogpojedinca. Kad pomislim da kraj sebe imam najbolju kumu koja postoji na svetu,znam da sam veoma bogat i mogu da budem miran i spokojan. Želim da naše kumstvotraje večno i želim da zajedno uvek delimo sve. Danas je tvoj rodjendan iiskreno ti želim puno sreće, veselja i radosti, neka ti je srećan rodjendankumo!

7) Jedina moja kumo, došao je dan kada ćemo svi zajedno uživati u sreći i veselju, došao je tvoj rodjendan i moje srce je prepuno radosti. Ti si mom srcu veoma draga i zbog toga ti želim da u budućnosti uvek budeš srećna, zadovoljna i vesela. Neka na tvom licu blista osmeh vredan zlata i neka sve oko tebe igra u ritmu tvoje sreće. Želim ti puno ljubavi, uspeha i zadovoljstva u životu, neka ti je srećan rodjendan!

(Video) Rođendanska čestitka!

Čestitke za rodjendan kumi i kumu | Cestitke i Poruke sa Slikama (2)

8) Sa tobomsam proveo puno lepih trenutaka u životu, pravo je zadovoljstvo biti u tvomdruštvu i biti tvoj prijatelj. Kada si rekla da želiš da budeš moja kuma, biosam oduševljen i u tom trenutku nije postojao čovek koji je bio srećniji odmene. Naše kumstvo je od tog dana poput nesalomljive tvrdjave koja odlučnoprkosi svemu, naše kumstvo je zaista posebno i neponovljivo. Uživaj u ovomedivnom danu i neka sve oko tebe bude u znaku radosti i sreće. Želim ti da lepoproslaviš svoj rodjendan i znaj da te tvoj kum puno voli. Neka ti je srećan rodjendankumo!

9) Kumo mojamila, od tebe sam naučio da je u životu najvažnije misliti pozitivno i u svakomtrenutku imati osećaj za pravdu. Ti si osoba od koje čovek može puno naučiti,ti si veoma pametna i mudra. Imati tebe kao kumu znači imati sve u životu, krajtebe se zaista osećam bezbrižno i spokojno kao malo dete. Neka ti ovaj dandonese puno lepih trenutaka, želim ti sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendankumo!

Rodjendanske čestitkeza kuma

1) Dragi mojkume, ti i ja se poznajemo od malena i zajedno smo prošli puno toga. Oduvek smobili dobri prijatelji i naša saradnja je uvek bila savršena i apsolutnoprijateljska. Drago mi je što je naše prijateljstvo prevazišlo sve svojegranice i preraslo u kumstvo. Naše kumstvo je kruna našeg prijateljstva i nekanas ono uvek povezuje i spaja. Želim ti da ovoga divnog dana budeš srećan izadovoljan i neka tvoj život bude lep kao pesma. Želim ti srećan rodjendan!

2) Sa tobomje svaki dan lepši i sa tobom je svaki trenutak poseban, ti si moj kum i našekumstvo je nešto najlepše što se dogodilo u mom životu. Ti si svojim divnimosobinama dokazao da si osoba u koju uvek mogu imati poverenja, ti si čovek odreči, ti si pravo oličenje odgovornog i principijalnog čoveka. Presrećan samšto si ti moj kum, jer si ti jedna velika moralna gromada, u svakom smislu tereči. Danas je tvoj rodjendan i želim ti da čitavim bićem uživaš u lepoj rodjendanskojatmosferi. Kao tvoj kum želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

3) Mili moj kume, opusti se i uživaj, današnji dan je upravo namenjen sreći i uživanju, danas je tvoj rodjendan i želim da tvoje srce bude veselo. Želim ti da ovaj dan podeliš sa osobama koje voliš i koje ti puno znače, želim da ti ovaj dan bude najsrećniji i najdraži dan u životu. Neka sve tvoje rodjendanske želje budu uslišene i neka ti ovaj dan bude potpuno savršen. Od sveg srca ti kume želim srećan rodjendan!

(Video) Poruka za tebe

Čestitke za rodjendan kumi i kumu | Cestitke i Poruke sa Slikama (3)

4) Otkadznam za sebe, ti si moj drug i moj prijatelj, ti osoba sa kojom sam podelio svesvoje tajne, tebi sam oduvek govorio sve. Dobro znam da si ti uvek na mojojstrani i zbog toga ću uvek biti spreman da uradim sve za tebe. Kao tvoj kumnikada neću dozvoliti da budeš tužan i razočaran, uvek ću se truditi da tipružim sreću i da ti pomognem. Znaj da si veoma drag meni i mojoj porodici i dazauzimaš posebno mesto u našem domu. Danas je divan dan, danas je tvoj rodjendani u to ime želim da ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti je srećan rodjendankume.

5) Jedinimoj kume, život je težak ako čovek živi sam i ako nema prijatelja koji mupomažu u svemu. Moja je sreća što u ovom životu imam tebe, ti si mi vredinijiod svakog bogatstva i naše prijateljstvo i kumstvo nema svoju cenu. Želim dauvek budemo dobri prijatelji i kumovi i želim da naš odnos uvek bude idealan ibesprekoran. Neka se ovog dana u tvom srcu useli radost i veselje i neka svebude na strani tvoje sreće. Želim ti lep provod i divno veselje, neka ti jesrećan rodjendan kume!

6) Čoveknije čovek ako u svom životu nema osobu koja mu je bliska i koja ga upotpunosti razume. Mogu priznati da si ti osoba koja me je uvek podržavala irazumela, ti si moj kum i prava je čast imati kuma kao što si ti. Imati tebe zakuma znači imati vernog prijatelja koji te nikada neće izneveriti i koji dobrozna koliko je prijateljstvo važno za svakog čoveka. Kao čovek i kao kum si miveoma drag i želim ti da ovaj danposvetiš uživanju. Neka ti ovaj rodjendan ostane u sećanju po dobroj zabavi ibeskrajnoj sreći, želim ti sve najlepše rodjendanske željice. Neka ti je srećanrodjendan kume!

7) Kume mojjedini i mili, za tebe sam uvek i u svakom trenutku spreman da žrtvujem svesvoje i da rizikujem čak i svoj život. Naše kumstvo nas obavezuje da uvekmoramo biti jedan uz drugog, naše kumstvo je nešto što moramo da čuvamo ibranimo, naše kumstvo predstavlja naše živote. Došao je tvoj rodjendan i veomasam srećan zbog toga, želim da zajedno proslavimo ovaj dan i da se prepustimosreći i uživanju. Neka se tvoj život pretvori u zadovoljstvo koje nema svogkraja, želim ti srećan rodjendan kume!

Najlepše rodjendanskečestitke za kuma

1) Mili mojkume, ponosan sam na naše kumstvo, ponosan sam na sve ove godine koje su izanas i koje smo proveli zajedno. Prijateljstvo i kumstvo sa tobom mi je donelopuno toga dobrog i pozitivnog u životu, ti si osoba koja mi uvek donosi radosti sreću. Tvoje ime u mom životu je vezano samo za prijateljstvo i dobrotu,želim ti puno radosti, sreće i uspeha u daljem životu. Neka ti svaki novi danbude lep i sjajan, neka tvoj život bude miran spokojan i bajan. Želim da ti seostvari svaka tvoja želja, svaki tvoj san, od srca ti kume čestitam rodjendan!

(Video) Želim ti sreću od svega veću 🍀 Sretan rođendan 🎂

2) Kadapomislim da su naše porodice vezane našim divnim kumstvom, moje srce se ispunipredivnim osećanjima i u tim trenucima osećam se vrlo srećno, zadovoljno ispokojno. Naše kumstvo je oduvek bilo za mene nešto što je sveto i veomadragoceno, naše kumstvo je naš životni prioritet i zbog toga želim da medjunama uvek bude prijateljska ljubav, sloga i tolerancija. Danas je tvoj rodjendani želim ti da ga proslaviš na najsrećniji i najveseliji mogući način, iskrenoti želim sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan kume!

3) Dragi moj kume, neka te ovog veselog dana obuzmu najlepše osećanja i najdivnije emocije, neka svi oko tebe budu srećni i neka svi uživaju u tvom rodjendanu. Želim ti da u budućnosti postigneš sve što želiš, želim ti da uvek budeš osoba koja je zadovljna svojim životom i koja uživa u svemu. Neka sve u tvom životu ide glatko i lako i neka tvoje srce uvek bude bezbrižno. Srećan ti rodjendan kume!

Čestitke za rodjendan kumi i kumu | Cestitke i Poruke sa Slikama (4)

4) Rado sesećam dana kada smo bili mali i kada smo se po ceo dan igrali, družili izabavljali. Još tada sam znao da ćeš ti u mom životu biti osoba od velikogznačaja i vremenom je naše prijateljstvo pokazalo da je veoma jako i zbog togaje promenilo ime u kumstvo. Došao je tvoj rodjendan i zbog toga se okreni kasreći, želim ti sve najbolje i najlepše u daljem životu. Neka ti je srećan rodjendankume.

5) Jedini moj kume, drago mi je što smo dokazali svima da je veza izmedju nas veoma jaka i da je niko ne može prekinuti. Naše kumstvo je odolelo svim izazovima, naše kumstvo je prevazišlo sve barijere i opravdalo svoj značaj. Moje srce treperi od sreće kada pomislim da je danas tvoj rodjendan, od sveg srca želim da ti ovaj dan bude prepun divnih i impozantnih trenutaka. Srećan ti rodjendan kume!

Videos

1. • Moje želje za tvoj rođendan •
(Lijepe Čestitke za Rođendan)
2. POKLON ZA ROĐENDAN
(natamat34)
3. Sretan ti rodjendan
(jerzsa6)
4. Sandi Cenov - Pjesma za rođendan (Lyrics Video)
(Hit Records Official)
5. 💖 Poruka za 8.Mart 💖
(Lijepe Čestitke za Rođendan)
6. Čestitka za godišnjicu braka
(Samo Ljubav)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated: 18/08/2023

Views: 5940

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.