Sanjarica crna kosa, Sanjati crnu kosu (2022)

Crna kosa u snovima simbolizira mističnost, tajanstvenost, skrivanje. Riječ je o snovima koji za tumačenje imaju mistični događaj ili osobu koja je obavijena velom tajni. Sanjati crnu kosu znači da biste trebali biti otvoreniji u životu i ponekad podijeliti svoje najdublje strahove i osjećaje s najbližim prijateljima.

Što znači sanjati crnu kosu

Crna kosa također znači i da potiskujete osjećaje i često ostajete nedorečeni. Ne možete se jednostavno otvoriti i reći što mislite i osjećate i zbog toga vas neki ljudi i izbjegavaju. Pokušajte se promijeniti jer nitko ne voli dijeliti život sa šutljivom osobom za koju ne zna što misli. Ponekad se trebate opustiti i reći na glas što mislite.

San o crnoj kosi često se povezuje i s manjkom samopouzdanja. Riječ je o osobama koje imaju loše mišljenje o sebi te smatraju da nikoga njihovo mišljenje niti ne zanima. Pokušajte se oduprijeti osjećaju manje vrijednosti i poradite na sebi. U konačnici ćete biti puno zadovoljniji i sretniji.

Snovi o kosi općenito su povezani s dobrim izgledom, samopouzdanjem i snagom, a mogu biti i znak naših misli, obilja i blagostanja. Ukazuju na plodnost, zavodljivost, zdravlje i senzualnost.

Sanjati crnu kosu

Ako ste sanjali da imate crnu kosu, a inače vaša boja kose drukčija, trebali biste razmisliti o tome kome ste se jako zamjerili. Naime, jednom prilikom ste se sukobili s osobom koja vam to nikada nije zaboravila, a koja je i dan danas s vama u komunikaciji. Pokušajte riješiti problem iako je već prošlo puno vremena.

Sanjati da netko ima crnu kosu

Ako ste sanjali da je neka druga osoba u vašem snu imala crnu kosu, to znači da biste se trebali pripremiti za posebno okupljanje ili neki društveni događaj kojem uskoro prisustvujete. Na tom događaju naći će se mnogo rodbine koju niste dugo vidjeli, a svi oni imat će mnoštvo pitanja o vašem životu. Pokušajte ih ignorirati i posvetite se onima s kojima ste oduvijek imali dobar odnos.

Sanjati da ste obojili kosu u crno

Ako ste sanjali o tome da ste obojili kosu u crno, takav san može ukazivati ​​na vašu potrebu za nečijim savjetom koji se tiče vaše budućnosti. Zamolit ćete prijatelja da vam udijeli iskreni savjet koji se tiče odluke o vašoj budućnosti. Razmotrite savjet, ali odluku donesite isključivo ako ste sto posto sigurni u nju.

Sanjati kratku crnu kosu

Ako ste sanjali crnu kratku kosu, netom ošišanu na krajnje kratko i nezadovoljni ste, takav san nije dobar znak, a vjerojatno je upozorenje o vašim financijama. Obratite pažnju na troškove jer vjerojatno trošite više nego što imate. Ovaj san vas upozorava na potrebu promjene pristupa u upravljanju financijama. U protivnom biste se u bliskoj budućnosti mogli suočiti s ozbiljnim financijskim problemima.

Sanjati dugu crnu kosu

Ako ste sanjali dugu crnu kosu, takav san je dobar znak, a ukazuje na to da donosite dobro promišljene odluke. Iako volite riskirati, jasno vam je da neke situacije nisu primjerene za rizične pothvate. Stoga, uvijek prije donošenja takvih odluka, volite sve detaljno isplanirati i donijeti najbolju odluku. Ako ste sanjali da vam duga crna kosa smeta i želite je se riješiti, takav san može ukazivati ​​na to da vas misli sprečavaju da krenete naprijed. Ne možete se natjerati da nešto poduzmete i misli vas toliko muče da ostajete zatočeni u vremenu i prostoru. Trgnite se. Imate jedan život!

Sanjati šišanje crne kose

Ako ste sanjali da ste šišali crnu kosu, to znači da biste u životu trebali pustiti neke stvari da idu svojim tijekom. Pokušajte se ne obazirati na prošlost niti na ono što ne možete promijeniti. Živite svoj život prema svojim mogućnostima i nemojte biti zavidni drugima na onome što oni imaju, a vi nemate. Usredotočite se na sebe i pokušajte učiniti sve kako biste živjeli život iz svojih snova.

Sanjati češljanje crne kose

Ako ste sanjali da u snu češljate i oblikujete crnu kosu, takav san može ukazivati na razmatranje nekih novih ideja i načina razmišljanja. Odlučili ste da je sada krajnje vrijeme da poduzete neke korake o kojima već dugo razmišljate. Organizirajte se i samo hrabro naprijed! Ponekad ovaj san predstavlja brigu o vašem izgledu i samopouzdanju.

Sanjati pranje crne kose

Ako ste sanjali da ste oprali kosu u snu, takav san je dobar znak i znači da ćete biti uspješni u ostvarenju jedne nove ljubavne veze. Nakon dugo vremena upoznat ćete osobu s kojom ćete ostvariti kontakt, a osjećaji simpatije bit će obostrani. Sve ovo preduvjet je jedne nove veze koja bi u kratkom vremenu mogla prerasti u nešto više.

Sanjati da vam ispada crna kosa

Ako ste sanjali da vam ispada kosa, to nije dobar znak, a ukazuje na neke gubitke koji su pred vama. Gubici mogu biti financijske prirode, ali i oni osobni popust gubitka samopouzdanja. Mogu značiti i to da ćete doživjeti brojne poraze u skoroj budućnosti, a iz kojih ćete se jedva uspjeti izvući.

Sanjati prljavu crnu kosu

Ako ste sanjali da imate prljavu crnu kosu, takav san može ukazivati ​​na to da se osjećate nedostojno neke osobe ili neke situacije. Riječ je o gubitku samopouzdanja koji vam se dogodio uslijed jednog lošeg događaja. Naime, još uvijek imate traume od prekida dugogodišnje veze. U toj vezi doživjeli ste mnogo lijepih trenutaka, ali i onih ne tako lijepih. Na kraju te veze jako ste se razočarali u partnera i izgubili povjerenje u druge ljude.

Sanjati zapetljanu crnu kosu

Ako vam je crna kosa u snu bila zapetljana, takav san može ukazivati ​​na osjećaj zbunjenosti ili nesigurnosti u vezi s nečim u vašem životu. Niste sigurni u dobre namjere jedne osobe, a imate i dokaze zbog kojih s pravom u nju sumnjate. To također može značiti da u nekoj situaciji ne možete razmišljati "hladne glave". Previše ste osjećajni i vodite se srcem pa teško možete realno razmišljati kada su osjećaji upleteni.

Sanjati tijelo prekriveno crnom kosom

Ako ste sanjali da vam duga crna kosa prekriva cijelo tijelo, to znači da imate potrebu ponovo procijeniti jeste li zacrtali dobre ciljeve. Možda biste neke od njih trebali promijeniti i razmisliti o novima. Sad je pravo vrijeme da ostvarite novi početak.

Sanjati četkanje crne kose

Ako ste sanjali da četkate crnu kosu, to znači da se pokušavate riješiti loših misli o trenutnom statusu vaše veze. Niste sigurni ima li vaša vezu budućnost i često vam se sukobljavaju dobre i loše misli o vašem partneru. Pokušajte odvagnuti sve ono dobro i loše i spremite se na svoju konačno odluku.

Sanjati crnu kosu skupljenu u rep

Ako ste sanjali da ste crnu kosu skupili u rep i pričvrstili gumicom za kosu to znači da je vaš stvarni život u totalnom kaosu. Imate mnogo neriješenih odnosa s kojima se borite i koji vam crpe pozitivnu energiju. Pokušajte krenuti od jednog do drugog i što prije riješiti stvari koje vas muče.

Sanjati crnu kovrčavu kosu

Slatke kovrče najčešća su pojava kod male djece u prvoj fazi rasta kose. Kasnije ta prva kosa otpada ili se pak s vremenom izravna. Zbog toga kovrče u snu simboliziraju najranije djetinjstvo i sve ono što ga karakterizira: zaigranost, nevinost, naivnost i znatiželju. Zato snovi u kojima sanjate sebe s kovrčavom kosom znače da razmišljate o djetinjstvu i da vam ono nedostaje. Vrijeme je da otpustite kravatu i priuštite si malo igre i razbibrige.

Sanjamo li drugu osobu s kovrčavom kosom kakvu u stvarnosti nema, riječ je vjerojatno o nekome u našem životu s kim se osjećamo bezbrižno, opušteno i zabavljeno. Alternativno može značiti našu ili tuđu naivnost koju bi netko mogao iskoristiti.

Uvijate li u snu ravnu kosu u kovrče, san može imati značenje da ćete naći način za rješavanje problema. Ako uvijate kosu osobi drugog spola, taj problem je najvjerojatnije vezan za vaš ljubavni život.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated: 11/08/2022

Views: 6531

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.